Παρέχουμε ασφαλιστικές λύσεις για κάθε κίνδυνο, που μπορεί να φέρει τον συνάνθρωπό μας σε δύσκολη θέση. Με την πολύχρονη εξειδίκευση μας, προσπαθούμε να κάνουμε τις υπηρεσίες μας άμεσες και κατανοητές. Μελετάμε και αναλύουμε τις ανάγκες σας και σας δίνουμε την καλύτερη προσφορά, αφού συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες και πιο αξιόπιστες Ασφαλιστικές Εταιρείες.

 

Ασφάλιση Οχήματος

Με ενεργές συνεργασίες με πάνω από 30 Ασφαλιστικές Εταιρίες έχουμε δημιουργήσει πακέτα που απαντούν δυναμικά στις σύγχρονες απαιτήσεις του καταναλωτή για ολοκληρωμένη, υπεύθυνη και αξιόπιστη εξασφάλιση του αυτοκινήτου και του οδηγού από κάθε κίνδυνο.

Ασφάλιση Επιχειρήσεων

Ανεξάρτητα από το μέγεθος και το αντικείμενο της επιχείρησής σας, η One Option μπορεί να σας βοηθήσει να σχεδιάσετε ένα ασφαλιστικό πρόγραμμα, ειδικά προσαρμοσμένο στις δικές σας προσωπικές και επιχειρηματικές απαιτήσεις. Μιλήστε σήμερα με τους ειδικούς!

Ασφάλιση Υγείας

Η υγεία είναι η κινητήριος δύναμη στην ζωή μας. Πιστεύετε ότι δεν αξίζει να ασφαλιστεί από κάθε κίνδυνο? Κλείστε τώρα ένα ραντεβού και το έμπειρο προσωπικό της One Option θα βρει το κατάλληλο πρόγραμμα για τις δικές σας ανάγκες!

Ασφάλιση Κατοικίας

Τα προγράμματα για την ασφάλιση του σπιτιού, φροντίζουν για την ολοκληρωμένη προστασία της περιουσίας σας. Είναι ειδικά σχεδιασμένα για να προσφέρουν σωστή κάλυψη για κάθε σας ανάγκη, είτε ως ιδιοκτήτη είτε ως ενοικιαστή κύριας ή εξοχικής κατοικίας (με ή χωρίς στεγαστικό δάνειο). Πιστέψτε μας! Η ασφάλιση κατοικίας θα έπρεπε να λογίζεται όχι ως ένα είδος πολυτελείας, αλλά ως μια επί της ουσίας διασφάλιση η οποία απευθύνεται σε όλους!

Αστική Ευθύνη Ιατρού

Ένα συμβόλαιο αστικής ευθύνης ιατρών καλύπτει την επαγγελματική ευθύνη από τη νόμιμη άσκηση του ιατρικού επαγγέλματος, για οποιαδήποτε αμέλεια, σφάλμα, ιατρικό λάθος ή παράλειψη, κατά την άσκηση των ιατρικών καθηκόντων του ασφαλισμένου ιατρού, καθώς και για ατυχήματα στο ιδιωτικό του ιατρείο.

Ασφάλιση Αλλοδαπών

Για την κάλυψη των αναγκών περίθαλψης και προστασίας των Αλλοδαπών προσφέρουμε εξειδικευμένα προγράμματα παροχής ασφάλισης.

Ασφάλιση Φοιτητών

Τα Προγράμματα Ασφάλισης ERASMUS παρέχονται στα πλαίσια του νέου προγράμματος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής ERASMUS+ και δίνουν τη δυνατότητα ασφάλισης των Φοιτητών και του Διδακτικού & Διοικητικού προσωπικού των Ιδρυμάτων Ανώτατης Εκπαίδευσης, που μετακινούνται είτε για σπουδές είτε για διδασκαλία και επιμόρφωση.

Ασφάλιση Σκάφους

Το σκάφος σας κοστίζει μια περιουσία. Ενημερωθείτε για την σωστή ασφάλιση του από εξειδικευμένους συμβούλους μας. Οι μικρές λεπτομέρειες κάνουν τις μεγάλες διαφορές.

Αστική Ευθύνη Ποδηλάτη

Το ποδήλατο αποτελεί ένα μέσο μετακίνησης, άθλησης και ψυχαγωγίας ενώ ο αριθμός των ποδηλάτων παγκοσμίως υπολογίζεται πάνω από ένα δισεκατομμύριο. Η Ασφάλιση Ποδηλάτου καλύπτει την αστική ευθύνη του συμβαλλομένου και ασφαλισμένου ποδηλάτη για σωματικές βλάβες και υλικές ζημιές έως 50 χιλιάδες ευρώ που θα προξενήσει κατά την διάρκεια της κυκλοφορίας του, συμπεριλαμβανομένων αποζημιώσεων από ηθική βλάβη, ψυχική οδύνη και δικαστικών εξόδων.

Αποταμιευτικά - Επενδυτικά

Ξεκινήστε σήμερα να αποταμιεύετε, βάσει των δυνατοτήτων σας, και δείτε τις προσπάθειές σας να καρποφορούν, δίνοντας ώθηση στα μελλοντικά σας σχέδια. Είτε στοχεύετε στη δημιουργία σύνταξης είτε στην εξασφάλιση των παιδιών σας!

Cyber Risk

Στην ψηφιακή εποχή εντός της οποίας πλέον λειτουργούν οι επιχειρήσεις και οι επαγγελματίες είναι αναγκαία η διασφάλιση των πληροφοριακών συστημάτων που χρησιμοποιούν και των προσωπικών δεδομένων του πελατολογίου τους απέναντι σε κινδύνους παραβίασης και διαρροής αυτών, που οφείλονται σε κακόβουλα λογισμικά, ιούς αλλά και Hackers.

Αστική Ευθύνη Προϊόντος

Μπορεί η επιχείρησή σας να παράγει ή να διαθέτει στην αγορά το πιο πετυχημένο και δημοφιλές προϊόν. Όμως η κακή χρήση του ή τυχόν δυσάρεστες συνέπειες που προκύψουν από αυτή, είναι πέρα από τον έλεγχό σας και δύσκολο να προβλεφθούν. Χρειάζεται λοιπόν να προστατέψετε την εικόνα και το όνομα της επιχείρησης σας, με ένα σύγχρονο πρόγραμμα ασφάλειας.

Ασφάλιση Ενοικιαζόμενων Οχημάτων

Η One Option παρέχει ειδικά σχεδιασμένα προγράμματα ασφάλισης για τα ενοικιαζόμενα οχήματα, τα οποία μπορούν να προσφέρουν συνδυασμό χρήσιμων καλύψεων και να εξασφαλίζουν ολοκληρωμένη προστασία και πάντα σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικό κόστος!

Νομική Προστασία

Σε μια εποχή που τα μέτρα και οι περιορισμοί μεταβάλλονται διαρκώς, είναι περισσότερο από αναγκαίο καθένας από εμάς να προστατεύει και να υπερασπίζεται τα έννομα συμφέροντά του. Γι’ αυτό, σε όποιον επαγγελματικό κλάδο κι αν ανήκετε, όποια κι είναι η οικογενειακή σας κατάσταση ανά πάσα στιγμή μπορεί να χρειαστείτε κάποια νομική υποστήριξη.

Ασφάλιση Μεταφορών

Η ασφαλής και έγκαιρη μεταφορά των εμπορευμάτων είναι πολύ σημαντική για να λειτουργεί αποτελεσματικά στο σύνολό της η επιχείρησή σας. Επειδή, όμως, πολύ συχνά η διαδικασία αυτή παρουσιάζει προβλήματα που οφείλονται σε αστάθμητους παράγοντες, είναι εξίσου σημαντικό να έχετε προνοήσει για την προστασία σας από τέτοιες περιπτώσεις.

Οδική Βοήθεια

Μικροτρακάρισμα; Απρόοπτη βλάβη; Σε αυτό το σημείο έρχονται οι εταιρείες οδικής βοήθειας για να σας λύσουν πραγματικά τα χέρια. Με ένα τηλεφώνημα στον αντίστοιχο πάροχο μέσα σε λίγα λεπτά η οδική σας βοήθεια θα έχει όχι μόνο περισυλέξει το όχημά σας με προορισμό το συνεργείο της επιθυμίας σας, αλλά θα σας μεταφέρει και στον επιθυμητό τόπο βγάζοντάς σας έτσι από μια διαδικασία εύρεσης άλλου μέσου!

Ασφάλιση Ταξιδιού

Η ταξιδιωτική ασφάλεια σας παρέχει κάλυψη σε περίπτωση που κάτι αναπάντεχο συμβεί σε κάποιο ταξίδι σας όπως πχ. να χάσετε ή να σας κλέψουν τις αποσκευές, να αρρωστήσετε ή να έχετε κάποιο ατύχημα και να χρειαστείτε ιατρική περίθαλψη στο εξωτερικό, να γίνει ζημιά στο αυτοκίνητο που έχετε νοικιάσει ή να αρρωστήσετε και να πρέπει να ακυρώσετε το ταξίδι σας. Ταξιδέψτε ήσυχοι & με ασφάλεια!