Ρωτήστε μας!

Σήμερα, το σπίτι σας έχει ανάγκη από προστασία περισσότερο από ποτέ. Στις μέρες µας, οι κίνδυνοι που απειλούν την ασπίδα προστασίας σας, δηλαδή το σπίτι σας έχουν αυξηθεί, ενώ ταυτόχρονα το κόστος για την αποκατάσταση ζημιών κινείται σε υψηλά επίπεδα.

Στη One Option Hellas AE αναγνωρίζουμε την αξία της πρόληψης και σε συνεργασία µε τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες της χώρας σάς παρέχουμε πληθώρα καλύψεων όπου και αν διαμένετε.

Όταν η ασφάλιση γίνεται σύμμαχος ζωής, υποστηρίζει και την πρόληψη αλλά και την θεραπεία!
Σε επίπεδο πρόληψης, παρέχει δωρεάν ετήσιο διαγνωστικό και προληπτικό έλεγχο με τεστ Pap και ψηφιακή μαστογραφία. Σε περίπτωση διάγνωσης γυναικολογικού καρκίνου το πρόγραμμα προσφέρει εφάπαξ αποζημίωση σε περίπτωση διάγνωσης η οποία φθάνει τα 40.000€, μηνιαίο επίδομα υποστήριξης ύψους 500€ για ένα χρόνο καθώς και επίδομα χειρουργικής αισθητικής αποκατάστασης.

Πρόγραμμα συνδυασμένων παροχών, ασπίδα για κάθε γυναίκα.

Οι πελάτες σου θα το εκτιμήσουν σε περίπτωση ζημίας.

Αντιμετωπίστε διεκδικήσεις πελατών σας, αμελείς πράξεις ή παραλείψεις δικές σας ή των προσώπων που έχετε στην υπηρεσία σας, οποιοδήποτε ελάττωμα του προϊόντος που χρησιμοποιήσατε και αξιώσεις από λανθασμένο σχεδιασμό-μελέτη του έργου.
Η ασφάλιση αστικής ευθύνης για μια σειρά από τεχνικά και μη επαγγέλματα που παρέχουν υπηρεσίες, είναι πλέον υποχρεωτική!

Εγγυημένο εισόδημα σε περίπτωση ατυχήματος με αρχικά 10000€ εφάπαξ και στη συνέχεια με μηνιαία εγγυημένη σύνταξη 750€ τον μήνα για 10 ολόκληρα χρόνια.
Ρωτήστε μας σήμερα, μην αφήσετε την οικογένειά σας ούτε μια στιγμή εκτεθειμένη γιατί πάντα πρέπει να προστατεύουμε ό,τι αγαπάμε!

εξ- Ασφάλισε την οικογένειά σου με μόλις 5 ευρώ τον μήνα!