Η εταιρεία One Option HELLAS AE ιδρύθηκε με μοναδικό στόχο την ανάπτυξη και διαχείριση ασφαλιστικών προϊόντων, εξειδικευμένων και καινοτόμων υπηρεσιών, παρέχοντας ποιοτικές λύσεις σε ανταγωνιστικές τιμές, τόσο σε ιδιώτες όσο και σε επιχειρήσεις. Αποτελείται από μια ομάδα πιστοποιημένων και εξειδικευμένων ατόμων στο χώρο των Ασφαλιστικών Προϊόντων και της Υγείας, της Διαχείρισης Ζημιών, της Διαχείρισης Έργων και της Ανάπτυξης πρωτοποριακών εφαρμογών.

Από την πρώτη στιγμή θελήσαμε να φτιάξουμε μια νέα ασφαλιστική δύναμη που θα έχει ως προτεραιότητα όλους εσάς. Εδώ και 5 χρόνια, με την ορθή αξιολόγηση των κινδύνων που καθημερινά βιώνουμε προσπαθήσαμε και καταφέραμε να οργανώσουμε ένα Ασφαλιστικό Πρακτορείο που θα αναλύει άμεσα τις ανάγκες σας, θα βρίσκει την καλύτερη λύση σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες Ασφαλιστικές Εταιρείες και θα σας προστατεύει, με όρους που είναι κατανοητοί αλλά και με το σωστό πάντα κόστος. Μέσα σε αυτά τα 5 χρόνια παράλληλα αναπτύξαμε και τις δραστηριότητες μας, διαμορφώνοντας ένα ευρύ δίκτυο συνεργατών, με ανθρώπους που συμμερίζονται τα ίδια πιστεύω με εμάς.


Είμαστε εδώ επειδή νοιαζόμαστε, θέλουμε να σας κοιτάμε πάντα στα μάτια, σας υποσχόμαστε ότι έτσι θα συνεχίσουμε. Πάντα με γνώμονα να σας προσφέρουμε το ανθρώπινο πρόσωπο της Ασφαλιστικής Αγοράς!


 

 

Scroll Up