Επειδή Νοιαζόμαστε!

Πιστεύοντας στην παροχή ποιοτικών ασφαλιστικών λύσεων το 2014 ιδρύσαμε την One Option Hellas AE με μοναδικό στόχο την ανάπτυξη και διαχείριση ασφαλιστικών προϊόντων, εξειδικευμένων και καινοτόμων υπηρεσιών, προσφέροντας πάντα ποιοτικές λύσεις σε ανταγωνιστικές τιμές, τόσο σε ιδιώτες όσο και σε επιχειρήσεις.

Η ταχύτητα διεκπεραίωσης κάθε ασφαλιστικής έρευνας χαρακτηρίζει την λειτουργία μας όλα αυτά τα χρόνια, μιας και άμεσα αλλά και ολοκληρωμένα, σας προσφέρουμε όλες τις λύσεις που θα χρειαστείτε για όλους τους ασφαλιστικούς τομείς της αγοράς, όπως Αυτοκινήτου, Ζωής, Υγείας και νοσοκομειακών καλύψεων, Ατυχημάτων και ομαδικών ασφαλίσεων, Καλύψεις πυρός/κλοπής σπιτιών, Σύνθετα ασφαλιστήρια επιχειρήσεων, Ενυπόθηκα ασφαλιστήρια τραπεζών, Σκαφών, Αστικής Ευθύνης.

Σε εμάς η ασφάλιση δεν τελειώνει με την σύναψη του συμβολαίου σας, είμαστε δίπλα σας στην περίπτωση ζημίας φροντίζοντας να αποζημιωθείτε άμεσα. Έχουμε σε συνεργασία με εσάς τον πλήρη έλεγχο του φακέλου σας, ώστε να σας δίνουμε άμεσα και υπεύθυνα τις καλύτερες και πιο αξιόπιστες συμβουλές.