Στην Ελλάδα του 2021, συμπληρώνονται 6 χρόνια από το ξεκίνημα ενός οράματος… Η δυναμικότερα ανερχόμενη εταιρεία Οδικής Βοήθειας, η Extra Assistance, επιδιώκει να γίνει η (Ο)δική σας εγγύηση για την ασφάλεια τόσο του οχήματος σας όσο και των επιβαινόντων σε αυτό.

Με οδηγό το όραμα της δημιουργίας ενός οργανισμού που θα θέτει νέα πρότυπα στην εξυπηρέτηση, στην ανθρωποκεντρική επαφή, στις καινοτόμες υπηρεσίες, η Extra ήρθε για να αποτελέσει τον συνδετικό κρίκο της νέας εποχής στις μετακινήσεις, με την ρομαντική αντίληψη της ανθρώπινης επικοινωνίας.

Η εταιρεία που πρώτη εφάρμοσε μέσω εφαρμογής κινητού, Extra SOS, την δυνατότητα να επικοινωνεί ένας άνθρωπος της 24/7 μαζί σας την στιγμή που το έχετε ανάγκη!

Γιατί… οι φίλοι στην ανάγκη φαίνονται!

Δημιούργημα της αγάπης προς την Οδική Βοήθεια, μιας Ελληνικής οικογένειας, που μεγάλωσε μέσα στον χώρο, τόλμησε να επενδύσει σε δύσκολες στιγμές για την Ελληνική οικονομία, άνω του ενός εκατομμυρίου την τελευταία πενταετία, από ιδίους πόρους. Επενδύσεις σε ιδιόκτητο στόλο οχημάτων, σε υψηλής τεχνολογίας μηχανογραφικά συστήματα. Κυρίως όμως επενδύσεις σε ανθρώπους! Μια εταιρεία που είναι εκεί για να επικοινωνήσετε. Μια αντίληψη που δίνει πρόσβαση στους επαγγελματίες του χώρου, να μπορούν να δώσουν λύση για τους πελάτες τους, δημιουργώντας προστιθέμενη αξία στο δύσκολο έργο τους, της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης.

Η Extra Assistance αποτελεί το πάντρεμα 40 χρόνων εμπειρίας στην Οδική Βοήθεια , με την νέα ψηφιακή εποχή που απαιτεί το σύγχρονο επιχειρηματικό περιβάλλον. Τόλμησε να εισάγει υπηρεσίες που δίνουν λύσεις σε προβλήματα που δεν είχαν προσεγγιστεί ποτέ στο παρελθόν, από μια Οδική Βοήθεια. Καθημερινά είναι δίπλα στους οδηγούς για το απλό, μια επιτόπου παρέμβαση με εξειδικευμένο και υψηλής τεχνογνωσίας προσωπικό, μέχρι την επέμβαση σε εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες… Καιρικές και εδαφικές!

Σε αυτά τα χρόνια, η δυναμική βάση της Extra είναι οι ασφαλιστές. Άνω των 1000 συνεργατών, συνδρομητές που υπερβαίνουν τις 100.000 οχήματα. Μια παρακαταθήκη, πάνω στην οποία σχεδιάζουμε τις επόμενες κινήσεις μας με γνώμονα την ανθρώπινη επαφή, την έγκαιρη επέμβαση, τις ουσιαστικές παροχές και τις νέες ιδέες.

Αυτά άλλωστε είναι που περιμένει ο καθένας από την Ο…δική του Βοήθεια!

error: Content is protected !!