Αναρωτηθήκατε ποτέ τι θα συμβεί εάν σε μια Κυριακάτικη βόλτα στην ύπαιθρο ή μια μέρα με δύσκολες καιρικές συνθήκες, σας συμβεί κάτι απλό, όπως το σκάσιμο ενός ελαστικού ή μια αδυναμία εκκίνησης του κινητήρα σας από την μπαταρία και στο συγκεκριμένο σημείο η εταιρεία κινητής τηλεφωνίας σας δεν έχει εμβέλεια σήματος οπότε και δεν μπορείτε να καλέσετε τηλεφωνικά σχεδόν κανέναν;

Η Extra Assistance έχει μελετήσει και αντιμετωπίσει και αυτή την περίπτωση αδυναμίας, δημιουργώντας μαζί με μια πολύ έμπειρη ομάδα developer, την εφαρμογή Extra Sos.

Η εφαρμογή δίνει την δυνατότητα στον χρήστη της να αποστέλλει μέσω του υπέργειου δικτύου της σήμα στο συντονιστικό κέντρο της Extra Assistance για την ανάγκη του και εφόσον ο χρήστης έχει ενεργοποιημένη και την τοποθεσία του, θα η εταιρία θα γνωρίζει και αυτό.

Κατόπιν αυτού οι άνθρωποι του συντονιστικού κέντρου επιχειρούν να επικοινωνήσουν μαζί του και εάν αυτό δεν καταστεί εφικτό, ξεκινούν την διαδικασία προσέγγισης του σημείου με τα ειδικά διαμορφωμένα οχήματα (ΦΙΧ,ΦΔΧ,ΜΟΤΟ) που διαθέτει η εταιρία.

Η εφαρμογή, δίνει την δυνατότητα στον χρήστη της να ενημερωθεί επιπλέον και για την διάρκεια κάλυψης του στην Extra Assistance.

Η τεχνολογία καλπάζει και οι άνθρωποι στην Extra Assistance δεν μείνουν στάσιμοι σε αυτή την κούρσα. Επενδύουν για όφελος των συνεργατών τους και των πελατών τους. Αφουγκράζονται τις ανάγκες και προσπαθούν επιδέξια να τις καλύψουν.

Πηγή: NextDeal

error: Content is protected !!